Jóga Tan Ma Jógaiskola

Hagyományos Hatha Jóga gyakorlat és Integrál Jóga elmélet tanfolyam

A Jóga Tan Ma szellemi iskola jógatanfolyamot indít felnőtteknek Budapesten a Szív Utca Életmód Stúdióban. 1063 Budapest, Szív utca 9.

A foglalkozás gyakorlati részében a HATHA jóga testtartásait (aszanák) és légző gyakorlatait (pránajámák) tanuljuk és végezzük.

Az elméleti bemutatás több évre rendezett tanterv mentén történik (hagyományos keleti szellemi irányzatok tanításai alapján).

Minden héten új-leckét és nyomtatott jegyzeteket kínálunk hallgatóinknak a teljesebb tapasztalat / tudás érdekében.

Rendezvények, csillagjegyes találkozók, közösségi élet, szellemi táborok, tantra, táncestek, meditációs alkalmak.

Test és lélek önismereti csoport

Több önbizalmat szeretnél? Jobban kiállnál magadért? Korlátoznak a félelmeid? Lefagysz helyzetekben? Nehezen ismerkedsz? Boldogságra vágysz?

Életed egy olyan fontos és meghatározó pontjára érkeztél, ahol már nem érheted be felszínes válaszokkal. Komoly kérdések gyötörnek és ezekre működőképes válaszokat és hatékony megoldást kell keresned. A jó hírem az, hogy a problémáid megoldhatóak, meghaladhatóak és igenis tudsz fejlődni!

Leginkább a múltat fogjuk kutatni, hiszen az tart fogva. Tudatossá tesszük a tudattalant. Belül kell rendet tenni azért, hogy olyan irányba változzon az életed, amerre te szeretnél haladni.

Csoport indulás: 2020. február 13.

A foglalkozások 2 hetente csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 

10 alkalommal találkozunk.

Close Menu